OG beheer - OnroerendGoedbeheer en Management
WONEN EXCLUSIEF WONEN WINKELS & HORECA KANTOREN BEDRIJFSRUIMTES & HALLEN OPSLAG & ATELIERS PARKEERPLAATSEN & GARAGES TE KOOP
Regio:
Object:
Max. prijs:
Opp.:
P-PLAATSEN & GARAGES
(6 beschikbaar)
Wassenaar, Kerkstraat
Type: Parkeerplaats
Buurt: Centrum
Omschrijving: Enkele van de mooiste nieuw ontwikkelde appartementen in hartje Wassenaar. Er zijn in “Residence het Klooster” 5 zeer exclusieve appartementen gerealiseerd waarbij de authentieke details van het Klooster in ere zijn hersteld. Nog enkele beschikbaar!
  • units vanaf € 100,00
  • units van 0m² tot 0m² (combineerbaar)
Wassenaar, Achter de Luifelbaan Garagebox (40m²)
Huurprijs: € 575,00 pm
Verdieping: bg
Buurt: Centrum Energielabel logo
Omschrijving: Het betreft een garageruimte gelegen achter het winkelgebied 'de Luifelbaan'. De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 40m². De garageruimte beschikt over een moderne overheaddeur. Het betreft een ruimte in het oude centrum van Wassenaar nabij winkels, openbaar vervoer en vele horecagelegenheden. In de directe omgeving zijn zowel plaatselijke detaillisten als ook landelijke ketens gevestigd.
MEER INFO>
Rijswijk, Broekslootkade 5a Bedrijfsruimte (105m²)
Huurprijs:
Aantal kamers: 0
Buurt: Energielabel logo
Omschrijving: - Huurprijs: € 750,00 p/maand; - ca. 50 m2 (opslag)ruimte; - ca. 25m2 (verhard) achterterrein; - ca. 30m2 (verhard) voorterrein (bestemt voor 2 à 3 parkeerplaatsen). De ruimte omvat circa 50m2 met daarbij behorende circa 25m2 verhard achterterrein en circa 30m2 verhard voorterrein (bestemt voor 2 à 3 parkeerplaatsen), wat neerkomt op een totaaloppervlak van circa 105m2. Onderhavige ruimte is uitermate geschikt voor gebruik als bedrijfsruimte, opslag en garage. Bovendien bestaat de mogelijkheid om het object te verbouwen c.q. uit te breiden tot woonruimte.
MEER INFO>
  OG.nl © 2007-2019 | Contact | Disclaimer | Algemene Voorwaarden