OG beheer - OnroerendGoedbeheer en Management
WONEN EXCLUSIEF WONEN WINKELS & HORECA KANTOREN BEDRIJFSRUIMTES & HALLEN OPSLAG & ATELIERS PARKEERPLAATSEN & GARAGES TE KOOP
Regio:
Object:
Max. prijs:
Opp.:

Rudonk 14

Foto
Kaart & routeomschrijving
Klik hier voor Google Maps kaart, street view of routeomschrijving

Algemene informatie
Objectnummer: 810003 
Type Object: Bedrijfshal 
Verdieping: begane grond  
Oppervlakte volgens NEN 2580 ca BVO (m²): 600
Beschikbaarheid: Per 1 december 2016
Netto huurprijs per maand (€): Nader te bepalen!  
Voorschot bijkomende kosten
per maand (€):
n.v.t. Klik voor omschrijving
De huurprijs is altijd exclusief (een eventueel voorschot) bijkomende kosten. Bijkomende kosten kunnen zijn: gas, elektra, water, milieuheffingen, schoonmaakkosten en (klein) onderhoud. Deze kosten worden op aanvraag verstrekt.

Voorstel
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Doe uw voorstel:


Plattegrond
Er zijn helaas nog geen plattegronden beschikbaar voor deze unit!
COMPLEX INFORMATIE


Nadere omschrijving
Omschrijving
Het betreft een bedrijfshal op het bedrijvenpark Rudonk, gesitueerd in het gebied Hintelaken te Breda. De totale bruto vloeroppervlakte is ca. 600 mē. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door de aanwezigheid van bedrijfsgebouwen, kantoren en showroomruimten.

De desbetreffende bedrijfshal is gesitueerd op de Rudonk 14. De ruimte beschikt over een grote loodsdeur die het mogelijk maakt grote hoeveelheden goederen aan- en af te voeren. De fronten van de hal worden binnen afzienbare tijd opgeknapt. De huurprijs bedraagt € 25,00 per m2 per jaar. Nadat de fronten opgeknapt zijn, zal de huurprijs € 35,00 per m2 per jaar bedragen.

Locatie
Het bedrijfscomplex is goed gelegen in een bedrijfszonering nabij de Mijkenbroek / snel toegankelijk via de Emerparklaan. De afstand naar de noordelijke in- uitvalswegen A16 – A27 – A58 is zonder meer kort te noemen.

Oplevering
Het object zal worden opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt.


Bijzonderheden
  • I.v.m. ontwikkelingsplannen wordt er een tijdelijke zgn. inbewaringsovereenkomst afgesloten i.p.v. een huurovereenkomst.
  • Ruimte is voorzien van grote loodsdeuren voor toe- en afvoer van goederen.
  • Eigen G/W/L meters.
  • Vrije hoogte tot 6 meter.

Parkeren
Het object beschikt over voldoende parkeerplaatsen. Tevens in de directe omgeving zijn er in voldoende mate parkeermogelijkheden aanwezig.

Voorzieningen
lees meer

(On)roerende zaken
lees meer
  • Geen

Nadere condities / voorwaarden
lees meer
De waarborgsom is in principe 3 maandverplichting. Statiegeld sleutels € 50,- per sleuteltype. Eenmalige contract- en administratiekosten €250,-. Geen bemiddelingskosten en geen BTW.De waarborgsom is in principe 3 maandverplichting. ...
  OG.nl © 2007-2018 | Contact | Disclaimer | Algemene Voorwaarden