OG beheer - OnroerendGoedbeheer en Management
WONEN EXCLUSIEF WONEN WINKELS & HORECA KANTOREN BEDRIJFSRUIMTES & HALLEN OPSLAG & ATELIERS PARKEERPLAATSEN & GARAGES TE KOOP
Regio:
Object:
Max. prijs:
Opp.:

Konijnenlaan 2B (Villa)

Art1

Art2

Art3

Voorgevel

Linker zijgevel

Achter zijgevel

Rechter zijgevel
Kaart & routeomschrijving
Klik hier voor Google Maps kaart, street view of routeomschrijving

Algemene informatie
Objectnummer: 1120001 
Type Object: Villa 
Verdieping: begane grond  
Aantal kamers:
Oppervlakte volgens NEN 2580 ca BVO (m²): 450
Beschikbaarheid: Per direct
Koopsom (€): €1.150.000,00  
De huurprijs is altijd exclusief (een eventueel voorschot) bijkomende kosten. Bijkomende kosten kunnen zijn: gas, elektra, water, milieuheffingen, schoonmaakkosten en (klein) onderhoud. Deze kosten worden op aanvraag verstrekt.

Voorstel
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Doe uw voorstel:


Plattegrond
Totale oppervlakte volgens NEN 2580 ca BVO 450m²

BEGANE GROND

COMPLEX INFORMATIE


Nadere omschrijving

Algemeen
In de Wassenaarse Konijnenlaan wordt een vrijstaande villa in huidige gerenoveerde situatie aangeboden, echter met een bouwvergunning en plan voor een grote villa. Het nieuwe bouwplan is vergund onder oud bestemmingsplan, met deze vergunning mag er 450 m vloeroppervlak (kelder, b.g., etages) gebouwd worden, in tegenstelling tot het huidig bestemmingsplan. Het huidige bestemmingsplan laat namelijk maar ca. 300 m toe. Voor het nieuwe huis is reeds een ontwerp gemaakt, waarin in ruime mate rekening is gehouden met hedendaags wooncomfort en luxe.

Bestaande situatie
Op dit moment staat er nog een vrijstaande villa van ca. 200 m. De (in 2010 compleet gerenoveerde) woning is gebouwd in 1977 op een perceel van ca. 850 m, met een carport voor twee autos en een fraai aangelegde tuin rondom het huis.

Nieuwe situatie
De eventueel te realiseren villa is een karakteristiek luxe woonhuis, een vrijstaande villa van ca. 450 m groot, 5 slaapkamers en 3 badkamers. Het perceel is ca. 850 m groot. Terrassen grenzen aan het huis en liggen pal op het zuiden. Een carport, zwembad en poolhouse behoren tot de mogelijkheden. Men komt binnen in een entreehal die verbonden is met een ruime woonkamer en open keuken. Op de begane grond zijn grote openslaande deuren naar de terrassen toe. Op de eerste verdieping is een masterbedroom met badkamer en uitzicht op de tuin. Verder zijn er op de eerste verdieping nog twee slaapkamers waarvan n met balkon en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer en een iets kleinere, deze delen een badkamer. Het huis is in zn geheel onderkeldert.

Indeling

 • ruime kelder ook vanaf tuin bereikbaar
 • Op de begane grond zijn entreehal, huiskamer, keuken en terrassen met elkaar verbonden.
 • 1e verdieping
  • masterbedroom met badkamer
  • 2 slaapkamers en 1 badkamer
 • 2e verdieping
  • 2 slaapkamers en 1 badkamer

Omgeving
De konijnenlaan is een van de fraaiste lanen van Nederland. De woning is in een bosrijke omgeving gelegen met veel groen en privacy. Op ca. 5 minuten rijden bevinden zich diverse uitvalswegen (N44/A44) en het oude centrum van Wassenaar.


Bijzonderheden
 • De villa staat in n van de mooiste lanen van Nederland, genaamd "de Kieviet"

Parkeren
  Parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Voorzieningen
lees meer

(On)roerende zaken
lees meer
  OG.nl © 2007-2019 | Contact | Disclaimer | Algemene Voorwaarden